duminică, 9 noiembrie 2008

Concurs

Daca ai aplicat, dar nu ai fost selectat sau daca vrei sa participi, dar nu esti inca foarte convins ca vrei sa te implici pe toata durata proiectului, avem o surpriza pentru tine. BOS si echipa BOSITC iti ofera sansa de a patrunde in culisele acestui proiect, oferindu-ti o invitatie VIP.

Ai sansa sa participi la proiect intr-o zi aleasa de tine si sa afli absolut tot ce te intereseaza. Vei asista la workshoop, iar la sfarsit noi si companiile partenere iti vom raspunde la toate curiozitatile. In plus, esti invitatul nostru la festivitatea de premiere si poti face parte chiar din juriul care va decide castigatorul proiectului.

Tot ce ai de facut este sa ne “furi” invitatia VIP pe care o punem la bataie. Cum faci asta? Foarte simplu: noi iti dam un produs, iar tu trebuie sa ne convingi sa-l cumparam. Mijloacele pe care tu le vei folosi sunt la alegerea ta: poti realiza o reclama, un film, un spot radio, un print, orice, care sa ne impresioneze si sa ne faca sa spunem: vreau sa-ti cumpar chestia asta! La sfarsit s-ar putea sa pleci cu produsul acasa, deci inscrie-te in concurs, uimeste-ne cu ideea ta si trimite rezultatul la concursbositc@yahoo.com.

Niciun comentariu: