duminică, 9 noiembrie 2008

Despre IT is business

Scoala de vanzari “IT is business” este un proiect care se adreseaza
studentilor care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor IT&C.

Studentii vor fi pregatiti timp de o saptamana de catre specialisti in domeniul vanzarilor si al marketing-ului din cadrul companiilor partenere. Dupa un training de o saptamana, studentii vor fi impartiti in echipe si fiecare echipa va primi de la cate un partener/sponsor un produs.

Fiecare echipa trebuie sa conceapa o strategie pentru a vinde produsul repartizat. Membri echipei vor avea la dispozitie o saptamana pentru a gandi strategia, a primi feedback-ul de la compania care le-a repartizat produsul si a realiza prezentarea finala.

Studentii vor trebui sa aplice cunostintele de marketing, strategie si negociere acumulate in cadrul workshop-urilor pentru a gasi cea mai buna strategie de vanzare (Despre ce este vorba? Cui se adreseaza produsul? Care sunt atuurile cu care vine pe piata produsul? Cum poti convinge cumparatorul? Cum promovezi produsul? etc.).

La final, va avea loc o conferinta in cadrul careia fiecare echipa isi va prezenta strategia de vanzare elaborata pe parcursul perioadei de lucru. Cea mai buna strategie va fi premiata de catre juriul alcatuit din reprezentantii companiilor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vroiam sa intreb cati participanti au fost si cati au fost selectionati. Multumesc